Arrow

Drukproef Moesblad 2022 gereed


2 jaar geleden
Stichting Carnaval De Moeslanden

Drukproef Moesblad 2022 gereed, rond 19 februari huis-aan-huis bezorgd

Schaijk – Moesland. Ondanks corona verschijnt er ook dit jaar een prachtige carnavalskrant in het Moesland. De drukproef werd op dinsdag 1 februari aangeboden aan Prins Twan en Prinses Manon. De krant wordt op 18, 19 of 20 februari weer huis-aan-huis verspreid, ook in de buitengebieden.

Ondanks dat carnaval in februari slechts in beperkte vorm gevierd zal worden, staat de krant vol met vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Twan d’n Urste. Plus vele grappige ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. En dit jaar ook van enkele carnavalsvierders van ver buiten de Moeslandse grenzen. Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Zef en jeugdprinses Emma en hun hele gevolg zich aan u voorstellen.

U kunt de leden van de Raad van Elf, de Dansgarde, de Jeugdcarnaval of de Boeremoeskapel weer aan uw deur verwachten om deze fraaie editie persoonlijk bij u te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen blijven organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor onze zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen uw bijdrage zeer op prijs!

Als u niet thuis bent, kunt u altijd nog een vrijwillige bijdrage doen in de bus bij de daarvoor bestemde collectebus bij de klantenservice van Albert Heijn of Jumbo of bij Read Shop/Spijkers. Daar zijn voor de liefhebbers ook extra kranten gratis af te halen.

Mocht u onverhoopt geen carnavalskrant ontvangen, stuur dan een mailtje naar krant@moesland.nl. Wij zorgen ervoor dat u er alsnog een in de bus krijgt. En mocht u meerdere exemplaren willen ontvangen, laat dat dan ook even weten.

Drukproef Moesblad 2022 gereed